Vladimir Putini tugeva toetajana tuntud Stepanova avaldas oma Instagrami kontol pildi Venemaa rahvuslikus suusasarjas jagatud auhinnatšekkidest. „Siin ma seisan ja mõtlen, kuhu ma kõik oma võidud investeerin?“ kirjutas Stepanova.

Fotol oli Venemaa suusataja käes 10 000 rubla ehk umbes 160 euro suurune teise koha auhind. Võitja sai 20 000 rubla (320 eurot) ja kolmanda koha omanik 7500 rubla (120 eurot).

Pärast seda, kui teema Soomes üles võeti, reageeris Stepanova väga kiiresti, kirjutab Ilta-Sanomat. Ta avaldas Instagramis ekraanipiltide kogumiku, mis sisaldas katkendeid Soome ajalehtede artiklitest.

„Soome kõmuajalehed on järsku mures mu auhinnaraha suuruse pärast. See on liiga naljakas, et mööda vaadata,“ teatas venelanna.

Ta rõhutas, et auhinnarahad olid täiesti korralikud, kuna tegemist polnud ju Venemaa tippvõistlustega. „Jutt pole Venemaa karikavõistlustest ja eriti mitte Venemaa meistrivõistlustest,“ muigas Stepanova.

Venelanna eitas ka seda, et oli väikse auhinnaraha üle kurtnud. „Kui teie, soomlased, teenite tunnis rohkem, austan teid selle eest. Oma tänavuse auhinnaraha üle ma kindlasti ei kurda. Minu jaoks on kõik hästi,“ kinnitas Stepanova.

„Muide, aasta tagasi, kui ma õigesti mäletan, toimus umbes samal ajal „avatud võistlus“ Lapimaal. Toona anti auhindadeks kohalikke suveniire. Kellelegi ei tulnud pähe, et selle põhjuseks oli suusatamise finantskriis,“ lisas Stepanova.

Jaga
Kommentaarid