Ennustusvõistlusel tuleb prognoosida MMi kõikide mängude tulemusi - iga kohtumine on ennustuse vormistamiseks „avatud“, kuni avavileni on jäänud viis minutit. Tulemuse ennustamisele lisaks on iga mängu kohta vaja vastata ka vähemalt ühele lisaküsimusele, millega teenida pingereas lisapunkte.

Mängus saab osaleda individuaalselt, aga luua ka näiteks sõpruskondadega gruppe, et seal isekeskis ennustamises oskusi võrrelda ja MMi omavahelise võistlemisega vürtsitada või ka ka tiimina teiste gruppide vastu kõrgele kohale ja auhindadele pretendeerida.

Võistlusega saab liituda MMi jooksul igal ajahetkel, ent mida rohkem kohtumiste tulemusi ennustada, seda suurem ilmselgelt ka võiduvõimalus. Seega tasub kiirustada ja liituda enne, kui spordimaailma suursündmus pühapäeva, 20. novembri õhtul kell 18 Katari ja Ecuadori vahelise kohtumisega avalöögi saab.

Nii kolmele paremale individuaalsele ennustajale kui ka grupile on ette nähtud väärt auhinnad - individuaalne esikoht toob näiteks preemiaks 75-tollise Samsungi teleri, teine koht iMow robotniiduki, kolmas koht 65-tollise Samsungi teleri. Gruppide-vahelise võistluse auhindadeks on ööklubi Venus Cub VIP-paketid, Kalev SPA VIP saunaruumi kasutusõigused ning tasuta pääsmed ööklubisse Amigo.

Ennustusvõistlusel osalemiseks on vajalik EkspressKonto olemasolu.