Suurbritannia tabloidleht The Sun kirjutab, et endine FC Liverpooli jalgpallur näitas oma talenti kodumaises „Tantsud tähtedega“ saates.

Väljaanne rõhutab, et 37-aastane eestlane sai oma esituse eest kohtunikelt kiita. Välja toodi ka Jüri Naela ja Martin Parmase kommentaarid.

„Ma näen fantastilist potentsiaali. Mõistagi tuleb teha mõningaid mööndusi, kuid potentsiaal on seal kindlasti olemas,“ märkis Nael.

Parmas lisas: „Selline rahulik esitus, mulle see meeldis. Õige tunne oli olemas.“

The Sun avaldas ka Klavani tagasihoidlikud laused oma esitusele: „Midagi tuli välja ka… Vähemalt ma liikusin.“

Tabloidleht kirjutab, et eestlane pidi vastama ka küsimusele, kumb on parem treener – kas Liverpooli boss Jürgen Klopp või tema tantsupartner Kerttu Tänav.

„Kvaliteet on sama. Ainus vahe on selles, et Kerttu ei karju ega sõima mind karmis saksa keeles,“ kõlas Klavani vastus.

The Sun vahendas ka fännide sotsiaalmeedia postitusi. Seal märgiti näiteks: „Ta on parem kui Tony Adams, see on kindel.“

Endine Arsenali ja Inglismaa koondise jalgpallur Adams lõi kaasa tantsusaate Suurbritannia versioonis.

Ühtlasi kiitsid fännid Klavani liikumist. „Tal on endiselt need liigutused alles,“ säutsus üks. „Ta libises üle ballisaali sama sujuvalt, kui varem väljakul end libistades,“ lisas teine.

Üks huviline tundis huvi, kuidas saaks Klavani poolt hääletada, sest endine Liverpooli mees vääriks võitu.

Klavan pidas Liverpooli eest aastatel 2016–2018 53 mängu. Inglismaa tippklubi ostis eestlase Augsburgist 4,2 miljoni naela eest. 2018. aastal siirdus eestlane Liverpoolist Cagliarisse ja 2021. aastal Itaalia klubist Paide Linnameeskonda.