Kerr Kriisa ja Henri Veesaare kodumeeskond alistas Nicholls State`i 117 : 75. Tegemist on suurima punktiskooriga, mida Wildcats on sel sajandil visanud. Ühtlasi sündis uus klubi rekord, kui Wildcats tabas mängust viskeid koguni 71,7% ulatuses.

Arizona pööras mängu enda kasuks juba avaveerandiga, mida alustati marulise 30 : 4 spurdiga. Poolajavileks oli Wildcatsi edu turvaline 59 : 37.

Algkoosseisu kuulunud Kriisa mängis 17 minutit ning kogus üheksa punkti (kolmesed 2/3, vabavisked 3/4), seitse resultatiivset söötu ja ühe lauapalli. Veesaar sai mänguaega 15 minutit ning tõi 8 punkti (kahesed 3/3, vabavisked 2/4), kaks lauapalli ja ühe kulbi. Lisaks tegi ta neli pallikaotust.

Vaata videot Kerr Kriisa hooaja esimesest kolmesest:

Vaata videot Kerr Kriisa resultatiivsest söödust:

Vaata videot Henri Veesaare efektsest blokeeringust:

Läinud öösel käis üliõpilasliigas platsil ka Eesti U20 koondislane Johannes Kirsipuu, kes viskas Central Arkansase 55:79 kaotusmängus Wichita State Shockersi vastu 17 minutiga 13 punkti ja võttis kolm lauapalli.

Viimast ülikooliaastat alustanud Carlos Jürgens tõi Oral Robertsi eest kaheksa punkti, kolm lauda ja kolm resultatiivset söötu, kui tema ülikool kaotas 70:78 St. Mary’sele.

Markus Ilver viskas kümne minutiga viis punkti ja võttis kaks lauda, kui tema kodumeeskond Wisconsin alistas 85:59 South Dakota.