Kvalifikatsioonis omas klassis kiireimat ringiaega näidanud Martin Rump oli kogu nädalalõpu heas hoos. Kuigi nelja tunni pikkuse võistlussõidu lõpetas Team Sorg Rennsport (Porsche 718 Cayman GT4) lõpuks CUP3 klassis teisel kohal, näitas eestlane ka võistlussõidus oma klassi kiireimat ringiaega. Võistluse koguajast jäi Martin Rumpi kanda tund ja 40 minutit. Absoluutarvestuses lõpetas Team Sorg Rennsport üheksandana, kokku lõpetas sõidu 65 autot.

„See oli hea viis, kuidas hooaeg lõpetada. Kvalifikatsiooni võit ja kiireim ring - tegin omalt poolt väga hea esituse ja jään sellega rahule,“ rääkis Rump hooaja viimase nädalavahetuse kohta. „Esikohast jäi küll lõpuks pool minutit puudu, ent suutsime end siiski tiimina realiseerida ja olime kiireim auto rajal.“

Kuigi eestlase põhifookus läks tänavu Euroopa Le Mansi sarjale (üldarvestuse kuues koht) ja ka Le Mansi 24 tunni sõidule, andis Nürburgringi sarjas osalemine võimaluse veelgi enamatel nädalalõppudel heas konkurentsis kätt soojas hoida.

„Selles sarjas oli minu jaoks kõige olulisem teenida rajaaega ja lihvida vilumust maailma kõige keerulisemal ringrajal. See sari oli minu jaoks väga hea lisandus ELMS-i kõrvale ja ta aitas mind edasi. Usun, et sellest kogemusest tulevad järgmised võimalused,“ sõnas Rump Nürburgringi sarja kohta.