Kyrgiost ähvardas kohtu ette minek, sest ta oli tänavusel Wimbledoni turniiril palunud ühe naise tribüünidelt minema saata. Intsident leidis aset finaalmängus, kus Kyrgios kaotas Novak Djokovicile 6:4, 3:6, 4:6, 6:7 (3).

Ühel hetkel palus austraallane peakohtunikku, et tribüünidelt saadetaks minema naine, kes teda pidevalt segas. Anna Paluse nimeline naine eemaldatigi areenilt.

„Ta segab mind, kui olen Wimbledoni finaalis servimas,“ kurtis Kyrgios toona peakohtunikule. „Ta on täiesti täis ning räägib esireast minuga keset mängu. Visake ta välja. Ma tean täpselt, milline ta on. Ta näeb välja nagu ta oleks 700 jooki ära joonud. Ta räägib keset punkti minuga iga kord, kui minu kord on lüüa.“

Anna Palus, kes vaatas finaali koos oma emaga, kaebas seejärel austraallase laimamise eest kohtusse.

Nüüd on selgunud, et Kyrgios nõustus naise ees vabandama.

„Ütlesin mängu peakohtunikule, et fänn, keda tean nüüd olevat Anna Palus, segas mind mängu ajal, uskudes, et ta on purjus,“ teatas Kyrgios, vahendab BBC. „Ma nõustun, et minu arvamus oli ekslik, ja ma vabandan.“

„Selle intsidendi leevendamiseks annetasin 20 000 naela proua Paluse valitud heategevusorganisatsioonile Great Ormond Street Hospital Charity. Ma ei kommenteeri seda teemat rohkem,“ lisas austraallane.