Tartu tegi Tarvaga sotid selgeks juba esimesel poolajal, mis võideti 57:41. Viimasele veerandajale mindi vastu võõrustajate 80:60 eduseisus ning kohtumise lõpuks olid tablool tartlaste 98:76 võidunumbrid.

Tartu ääremängija Andrii Voinalovõtš viskas üleplatsimehena 24 punkti. Kaksikduubliga hakkama saanud Tomas Pavelka kogus 20 punkti ja 11 lauapalli ning Jalan Mccloud ja Märt Rosenthal panustasid võitu vastavalt 21 ja 16 silmaga. Külaliste resultatiivseimad olid Jan Razdevsek 15 ja Volodõmõr Ševtšenko 14 punktiga.

Tartu Ülikooli meeskond on ühisliigas võitnud viis ja kaotanud kolm kohtumist. Tarvas pole kaheksa mänguvooru jooksul veel võiduarvet avanud.

Enne kohtumist:

Tartu Ülikooli meeskond jagab hetkel nelja võidu ja kolme kaotusega 7.-11. kohta, Tarvas on kaotanud kõik seitse mängu ning on viimane ehk 16.

Tartu poolelt jäävad mängust endiselt veel eemale Brandon Johnson ja Aleksander Tassa.

Tartu abitreener Olari Naritsa hinnangul on Tarvas alati lõpuni võitlev meeskond. „Rakvere ei ole kõige tummisemalt komplekteeritud, aga nad võitlevad lõpuni. Pole vahet kas ees on -20 või -30, nad võitlevad ja tulevad mängu tagasi. Seda on nad sel hooajal näidanud juba mitu korda. Peame suutma keskenduda ja ennast kokku võtma. Kindlasti ei saa me minna sellise olekuga mängule nagu Keila vastu. Sel mängul on ka lisaülesanne koguda toetust viskemasina ostuks. Loodamet, et saali tuleb palju inimesi ja kogume viskemasinale korraliku summa. Selle hooaja viskeprotsendid ei ole kaugeltki parimad olnud ja tundub, et viskemasinaga trennidest on suur puudus,“ sõnas Narits.

Laupäevase mänguga kogutakse raha, et spordiklubil saaks soetada Dr Dish tipptasemel viskemasina, millega saavad süsteemselt ja efektiivselt viskekätt harjutada nii noormängijad kui profid. Kolmandiku osas toetab viskemasina ostu Tartu linn.

Kogu mängu piletitulu ja mängul müüdavate hooajakaartide tulu läheb viskemasina toetuseks, lisaks on fännipoes müügil rariteetsed kaubad klubi ja mängijate kappidest ning poolajal toimub oksjon, mille tulu läheb kõik viskemasina heaks.

Pall pannakse Tartu Ülikooli spordihoones mängu laupäeval, 5. novembril kell 17.00, meeskondade tutvustus algab kell 16.54. Mängu täispilet on Piletitaskust ostes 8 eurot ning sooduspilet 4 eurot. Mängupäeval kohapealt ostes on täispilet 10 eurot ja sooduspilet 5 eurot. Tasuta pääsevad mängule alla 12-aastased lapsed ning Tartu Ülikooli tudengid.