Väga poristes tingimustes peetud võistlusel saavutas 35-39-aastaste naiste seas võidu sakslanna Katrine Iglhaut ajaga 51.25. Teisena ületas finišijoone hollandlanna Elleke Claessen (+1.29) ja kolmandana Puhu (-1 ring). Samas vanuseklassis võistelnud Tatjana Dobolina sai kuuenda koha ning Kristi Kuldkepp katkestas, kuna kukkus kehvasti.

„See sõit on suur õnnestumine, kuna asju, mis halvasti oleks saanud minna, oli väga palju,“ ütles Puhu võistluse järel Eesti Jalgratturite Liidu pressiteate vahendusel. „Vihm oli muutnud raja väga libedaks ja sadas ka stardi ajal. Rada mulle meeldis – mõnusalt tehniline ja vahvate „mõtlemapanevate“ laskumistega. Kindlasti ei ole ma rahul stardikorraldusega, kus kõige noorem naiste vanuseklass jäeti kõige viimasesse ritta. Esimestena kutsuti starti mehed 55-59 ja 60-64, seejärel naised 45-49, 40-44 ja viimastena siis 35-39, kokku 120 startijat. Esimesed kaks ringi oli seetõttu liiga palju positsioonivõitlust.“

„Viimastel ringidel hakkasin enda ees nägema eespool startinud Marise (Kaarjärv) selga, aga kuna selleks hetkeks olid rattaga tehnilised probleemid ehk esipidur lakkas töötamast, siis laskumisi ma enam väga kindlalt võtta ei saanud,“ jätkas Puhu. „Õnneks suutsin oma kohta hoida, kuigi vanuseklassi neljas võistleja hingas mulle kuklasse. Head tööd tegid samuti meie seeniorkoondise teised esindajad, kes parasjagu ei võistelnud, elades kaasa ja andes raja ääres infot.“

Teistest eestlastest sai Maris Kaarjärv 45-49-aastaste seas viienda, Tea Lang 55-59-aastaste seas kuuenda, Magnus Krusemann 45-49-aastaste meeste seas 17., Eero Kiskonen 50-54-aastaste meeste hulgas 22. ja Rainer Sildvee 40-44-aastaste meeste seas 38. koha.

Eestlastest on Belgias veel võistlemas meesjuuniorid Markus Mäeuibo, Virgo Mitt ja Oliver Mätik ning U-23 vanuseklassis võistlev Elisabeth Ebras. Neile saab kaasa elada pühapäeval Eesti aja järgi alates kella 12-st.