Kuigi Klavani koduklubil Paide Linnameeskonnal seisab pühapäeval eest tähtis kohtumine Nõmme Kalju vastu, siis ometi otsustas 37-aastane keskkaitsja hooaja lõppenuks kuulutada ning saatega „Tantsud tähtedega“ liituda.

Klavani näol pole tegemist aga sugugi mitte esimese Eesti sportlasega, kes televaatajate ees jalga keerutanud. Varasemalt on sellega hakkama saanud ka Erki Nool, Andrus Värnik, Anna Levandi, Erika Salumäe, Argo Ader ja Johannes Ahun.

Lisaks lõi sel hooajal Soome tantsusaates kaasa Eesti hokimängija Siim Liivik. Põhjanaabrite sportlastest on samas saates eelnevatalt tantsinud näiteks suusataja Aino-Kaisa Saarinen, iluuisutaja Laura Lepistö ning hokiäss Niklas Hagman.

Ameerika versioonis on poksijatest osalenud nii Floyd Mayweather, Evander Holyfield kui ka Sugar Ray Leonard. Tennisistide lippu on lombi taga kõrgel hoidnud Martina Navratilova ja Monica Seles.

Klavani kolleegidest on ennast Prantsusmaal proovile pannud Djibril Cisse ja David Ginola, Itaalias Christian Vieri ning Hispaanias Rafael Nadali onu Miguel Angel Nadal.