Meistersportlane ja suurmeister Andres Krestinov on osalenud aastatel 1985-1987 11 motokrossi MM-etapil, tulnud korduvalt poodiumile sotsialismimaade Sõpruse karikal, tulnud motokrossis kolmel korral Nõukogude liidu meistriks ning kuulunud meeskondlikul MM-il Eesti koondisse neljal korral.

Andrese pojal Gerdil on Rahvuste krossi nominatsioone ette näidata üheksa, viimati esindas ta Eestit meeskondlikul MM-il 2021. aastal. 12-kordne Eesti meister tuli 2017. aastal Suurbritannia meistrivõistlustel teisele ja 2015. aastal kolmandale kohale.

Marthi Lepikut tuntakse spordimaastikul viimasest ajast eelkõige FC Flora pressiesindajana (2017-2020), kuid ka tema on endine krossimees, 2012. aasta Mini MX klassi rahvuste krossi ehk Pitbike of Nations võistluse võitja.

Saate formaat näeb ette võistlust stiilis „külalised versus maja“ ehk osalejad võistlevad saatejuhi vastu - kui kolm pead panevad kokku õige vastuse, on punkt tiimi oma, kui küsimus jääb vastuseta, teenib kiituse küsimuste koostaja.

Podcastis on võimalik kaasa lüüa ka kuulajatel. Nimelt esitab Andres Krestinov saates küsimuse enda karjääri kohta, millele õigesti vastanute vahel loositakse järgmises saates välja Delfi logoga vihmavari. Vastuseid ootame aadressile kovakarbes@delfi.ee!

Samuti saab saatesse järgmistele osalejatele küsimusi saata. Nutikamale küsijale on samuti põnev auhind ette nähtud.

Head kuulamist!

Isa ja poeg: Andres ja Gert Krestinov Teutschenthalis.