Ametlikku kinnitust pole Hyundai poolt veel tulnud. DirtFishi teatel lõid Lappi ja Hyundai sel nädalal käed ning soomlane hakkab tiimist lahkuva Ott Tänaku asemel uuest aastast Lõuna-Korea meeskonnas sõitma täisprogrammi alusel.

DirtFishi teatel pidi Lappi esialgu lendama Jaapanisse, et tiimikaaslase Sebastien Ogier' esiautos järgmisel nädalal toimuval hooaja viimasel MM-rallil tööd teha. Nüüd on ta aga otsustanud jääda Soome, sest on liitumas Hyundaiga.

DirtFish lisab veel, et Lappi liitumine võib olla suureks tagasilöögiks Andreas Mikkelsenile, kes lootis ise Hyundais põhisõitja kohta saada. Norralane tunnistas väljaandele, et on pidanud Hyundaiga läbirääkimisi, kuid midagi kindlat veel pole.

„Palju spekulatsioone levib hetkel sõitjate osas. Meie 2023. aasta koosseis on vaja veel paika saada,“ jäi tiimi ajutine pealik Julien Moncet napisõnaliseks.

Lappi jagas tänavu Ogier'ga Toyota kolmandat masinat. Rootsis, Soomes ja Belgias sai soomlane kolmanda koha. Lappi osales kokku seitsmel MM-rallil.