27-aastane prantslane jõudis hooaja esimesest viiest etapist finišisse vaid ühel. Aasta teises pooles on ta vaadanud mitut rallit teleekraanilt, sest ta jõi kõrvale nii Kreeka kui ka Uus-Meremaa etappidest, kaasa ei võeta teda ka Jaapanisse.

M-Spordi väitel on küsimus rahas. „Ülemere etappide kõrgete kulude tõttu tundis nii meeskond kui Adrien, et kõigi huvides on 2023. aasta programmile keskendumine,“ teatas Ford Puma masinaid ettevalmistav tiim kolmapäeva õhtul.

DirtFish uuris M-Spordi juhilt Malcolm Wilsonilt natuke otsuse tagamaid, ent britt jäi üsna kidakeelseks. „See on puhtalt eelarvega seotud küsimus. Selle kohta pole midagi muud öelda. Hooaeg hakkab lõppema ja eelarve on pingeline... nagu alati,“ ütles Wilson.

Prantsusmaa väljaande Autohebdo väitel on Fourmaux tulevik rallisarjas lahtine, sest nende andmetel on väga tõenäoline, et M-Sport uuel hooajal talle Rally1 masinas kohta enam ei paku. Need jutud lükkas Wilson mõnes mõttes ümber. „Adrien kuulub ka järgmisel hooajal meie rivistusse,“ rõhutas Wilson, kuid ei täpsustanud, kas jutt on Rally1 või Rally2 tasemest.

Fourmaux sõidud Ford Pumaga maksavad kinni Prantsusmaa autospordiliit ja toetajad eesotsas Red Bulliga. M-Spordist palka ta ei saa. Tõenäoliselt saadab meeskond sel hooajal Jaapanisse vaid kaks sõitjat, kelleks on Craig Breen ja Gus Greensmith.