Teisipäevane UEFA Meistrite liiga mängudeõhtu lõppes õnnetult ja liiga vara Lõuna-Korea ja Tottenham Hotspuri staarründaja Son Heung-mini jaoks, kes vahetati silma- ja peavigastuse tõttu mängus Marseille Olympique’iga välja juba 29. minutil.

Esimene vaatepilt oli hirmutav: Son taarus kaasvõitlejate toel riietusruumi ilmselgete peapõrutuse tunnustega. Pärast matši meediasse lekkinud pildid olid juba julgustavamad. Soni silm oli küll kinni paistetanud, kuid ta ise oli 2 : 1 võidu ja alagrupi esikoha kindlustamise pärast heas tujus.

Eile õhtuks polnud Soni vigastuse tõsidus veel lõplikult selgunud, kuid juba puhtalt kinni paistetanud silma pärast on maailma edetabeli 28. vutiriigi treeneritel ja fännidel muretsemiseks põhjust. Lõuna-Korea vastased on 20. novembril algaval MM-il H-grupis Portugal, Ghana ja Uruguay. Nende avamäng toimub 24. novembril Uruguay vastu.

„Täielik blamaaž, et MM sellisel ajal toimub!“ põrutas kanali CBS Sports otse-eetris Liverpooli legend Jamie Carragher. „Mängijad, kes on MM-il mängimise unistusele pühendanud terve oma elu, võivad sealt nüüd eemale jääda, nagu me Soni puhul näeme. Kõik algas sellest, et FIFA üldse andis Katarile MM-i ja siis selle aega muutis. See on täiega vastik!“

Madridi Atlético põrus

Samas alagrupis peab juba Portugal arvestama, et nende tähtsaim mängija Diogo Jota (Liverpool) jääb eemale. Valitsev maailmameister Prantsusmaa jälgib küüsi närides kaitsja Raphaël Varane (Manchester United) paranemist – 24. oktoobri mängus sai ta jalavigastuse.

Esimest korda klubi ajaloos pääses Meistrite liiga kaheksandikfinaali Tottenhami alagrupikaaslane Frankfurti Eintracht, kes pidi selleks viimases voorus alistama võõrsil 2 : 1 Lissaboni Sportingu.

Täielikult põrus alagrupiturniiril eelmise hooaja veerandfinalist Madridi Atlético, kes kaotas võõrsil 1 : 2 teisele Portugali klubile FC Porto ning jäi B-grupis Porto, Club Brugge ja Leverkuseni Bayeri järel viimaseks ehk jäi ilma ka kolmandale kohale ette nähtud maandumisplatsist Euroopa liigas.