Kalev hoiab turniiritabelis ühe võidu ja viie kaotusega 13. kohta, TalTechil on samuti kirjas üks võit ja viis kaotust, mis annavad neile 14. positsiooni. Kokku on liigas mängimas 16 võistkonda.

„TalTechi vastu on meil viimane mäng enne koondiseakent. Teatud mängud on meile kripeldama jäänud - raske Läti turnee, kui Liepajalt saime kolmepunktilise kaotuse ja Viimsilt kahepunktilise kaotuse. Kui oleksime need võidud kätte saanud, oleks meil tabeliseis kindlasti parem,“ sõnas kohtumise eel Kalevi abitreener Timo Eichfuss. „TalTech on meiega samal pulgal, ihkavad samuti võitu, et saada hea enesetunne enne väikest koondisepausi. Homme tuleb raske mäng, vastased on kaitses agressiivsed ja teinud korraliku kodutööd meie kohta. Loodame, et võit tuleb meie koduõuele!“

Tallinna Kalev/Audentese meeskonda juhendab Rauno Pehka, kes on TalTech/Optibeti meeskonnas mängiva Ran Andre Pehka isa. Kalevi meeskonnas mängib viis meest, kes on viimase paari aasta jooksul kandud ka TalTechi meeskonna vormi.

„Tallinna Kalev/Audentese meeskond on huvitav võistkond, palju kogenud veterane ja palju huvitavaid noori. Tuleb väga põnev ning võitluslik mäng. Meie meeskonnas on toimumas väiksed muudatused, lähipäevil on oodata uudiseid,“ lisas omalt poolt TalTechi peatreener Alar Varrak.

Kohtumine TalTechi koduväljakul algab kell 18.30. Mängust näeb otsepilti Delfi TV vahendusel.