Kõige põnevam oli olukord D-alagrupis, kus oli kõigil meeskondadel veel edasipääsulootus. Grupi võitjaks tõusis Tottenham Hotspur, kes alistas Prantsusmaal peetud põnevusmängus Marseille Olympique'i kaotusseisust 2:1.

Inglismaa klubi kaotas avapoolaja 0:1 - see seis viinuks edasi prantslased -, kuid Clement Lenglet` 54. minuti ja Pierre-Emile Höjbjergi viienda lisaminuti värav tagasid Tottenhamile võidu ja alagrupis esikoha. 1:1 viik oleks tähendanud inglastele veel teist kohta.

Seejuures oli Marseille`l enne Höjbjergi võiduväravat omad võimalused ning näiteks Sead Kolašinaci 87. minuti lähilöök lendas napilt väravast mööda.

Tottenhami magusat võitu jääb varjutama nende ründetähe Son Heung-Min raske vigastus, mis sundis inglasi juba 29. minutil vahetuse tegema. Tugeva löögi pähe saanud Heung-Min ei saa ilmselt MMil mängida.

Frankfurdi Eintracht, kes alistas võõrsil samuti kaotusseisust Lissaboni Sportingu 2:1, läheb edasi teisena. Sporting lõpetas kolmandana.

A-grupis suutis Liverpool oma koduväljakul Napoli vastupanu murda viimase kümne minutiga, kui sihile jõudsid Mohamed Salah ja Darwin Nunez. 2:0 võit polnud siiski piisav ning nii jäi Liverpool Napoli järel teisks ja play-offi loosiks asetuseta. Ajax võitis Rangersit 3:1 ja jätkab Euroopa liigas.

Müncheni Bayern, kes oli juba varem C-grupi võidu kindlustanud, alistas Benjamin Pavardi ja Eric Choupo-Motingi väravatest Milano Interi 2:0. Bayern võitis kõik kuus mängu, itaallased lähevad alagrupist edasi teisena. Kataloonia gigant Barcelona alistas viimases voorus Plzeni 4:2 ja jätkab mänge Euroopa liigas.

B-grupi võitjana läks edasi FC Porto, kes alistas Madridi Atletico 2:1. Teise koha sai Club Brugge (Loe lähemalt siit).

Tulemused:

A-alagrupp:

Liverpool - Napoli 2:0

Rangers - Ajax 1:3

Tabeliseis: Napoli 15, Liverpool 15, Ajax 6, Rangers 0 punkti.

B-alagrupp:

Leverkuseni Bayer - Brugge 0:0

Porto - Madridi Atletico 2:1

Tabeliseis: Porto 12. Brugge 11, Bayer 5, Atletico 5 punkti.

C-alagrupp:

Bayern - Inter 2:0

Plzen - Barcelona 2:4

Tabeliseis: Bayern 18, Inter 10, Barcelona 7, Plzen 0 punkti.

D-alagrupp:

Marseille - Tottenham 1:2

Sporting - Eintracht 1:2

Tabeliseis: Tottenham 11, Eintracht 10, Sporting 7, Marseille 6 punkti.