„Pärast minu lahkumist on (PSG-s - toim.) kõik kokku varisenud. Prantsusmaa jalgpallist pole enam põhjust rääkida,“ ütles Ibrahimovic Canal Plusile antud intervjuus, vahendab Ilta-Sanomat.

Rootsi staar lahkus PSG-st 2016. aasta suvel. Ta oli PSG uue tõusu säravaim mängija, aidates klubi nelja järjestikuse Prantsusmaa meistritiitlini.

„Isegi kui neil on Mbappe, Messi ja Neymar, ei aita see neid. Prantsusmaa vajab mind,“ ütles 41-aastane Ibrahimovic enesekindlalt.

Kui Canal Plusi intervjueerija küsis, miks PSG-l kehvasti läheb, vastas Ibrahimovic üleolevalt: „Kuna neil pole jumalat.“

Prantsusmaa liiga ekspert Robin Haugen leiab, et Ibrahimovic liialdas. Ta on kindel, et PSG on hetkel Meistrite liiga võidule märksa lähemal kui kunagi varem Ibrahimovici ajal.

„PSG ja Prantsusmaa jalgpall vajasid tipptasemel mängivat Zlatanit, aga seda praegust Zlatanit pole neile vaja,“ sõnas Haugen.

Ibrahimovic on alates 2020. aastast esindanud AC Milani. Hetkel ravib ta vigastust ning peaks väljakule naasma pärast MM-i pausi.