Küprose meistriliigas teenis teise võidu Rainer Vassiljevi juhendatav Paphose Pafiakos, saades 3:1 jagu Frenarouse Olympiasest. Kristo Kollo tõi mängu parimana 22 punkti (+18), Aleksander Eerma tõi lisaks mängu juhtimisele ka 5 punkti (+3). Oma esimesed mängud tegi Küprosel ka Markus Uuskari, kes aitas Nicosia Apoeli 3:1 võidule Nea Salamina Famagusta üle ja seejärel saadi 2:3 kaotus Nicosia Omonialt. Uuskari tõi esimeses kohtumises 25 (+18) ja teises 29 (+16) punkti. Tabelis on Pafiakos 6 punktiga esimene ja Nea Salamina 4 punktiga neljas, vahendab volley.ee

Robert Täht aitas Brasiilia kõrgliigas San Jose Farma Conde 3:0 võiduni Volei Brasilia vastu. Tähe arvele kogunes 14 punkti (+10), millega ta oli meeskonna resultatiivseim. Tabelis on Tähe koduklubi 5 punktiga teisel kohal.

Saksamaa meistriliigas kaotas Albert Hurda tööandja Herrsching 0:3 VfB Friedrichshafenile. Hurt oli 8 punktiga (+3) oma meeskonna edukaim. Tabelis ollakse 6 punktiga kuuendad. Tihe mängunädal oli Prantsusmaal. Sealses meeste kõrgliigas said Ardo Kreek ja Arago de Sete kirja 3:2 võidu Nice´i üle. Kreek panustas 11 punkti (+7). Liigatabelis on Sete 7 punktiga kaheksas.

Prantsusmaa naiste meistriliigas jätkab heas hoos Kertu Laak, kes pidas oma tööandja RC Cannes´i ridades kaks viiegeimilist mängu. Esmalt saadi 3:2 jagu Levallois´t, Eesti koondise diagonaalründaja tõi üleplatsinaisena 26 punkti (+14). Seejärel tuli tunnistada liiga liidri Terville`i Florange´i 3:2 paremust, Laak tõi 20 silma (+9). Karolina Kibbermann sekkus kahes mängus episoodiliselt, kui tema tööandja Marcq En Baroeul sai kirja 3:2 võidu Bezier' vastu ja pidi seejärel tunnistama St-Raphaeli 3:1 paremust. Tabelis on Cannes 6 silmaga kuues ja Marcq En Baroeul 2 punktiga 11.

Belgia meistriliigas läksid omavahel vastamisi Renet Vankeri ja Henri Treiali tööandja Maaseiki Greenyard ning Alex Saaremaa koduklubi Aalsti Lindemans. 3:1 võidu võttis Maaseik. Treial tõi võitjatele 6 punkti (+6), Vanker panustas lisaks mängu juhtimisele ka 2 punkti (+2). Saaremaa arvele jäi osalise mänguajaga 1 punkt (-1). Märt Tammearu ja Roeselare Knack said 3:0 jagu Menenist, Tammearult 9 punkti (+4). Tabelis on Roselare 8 punktiga esimene ja Maaseik samuti 8 punktiga kohe nende seljataga. Aalst asub 3 punktiga viiendal real.

Renee Teppan ja MKS Bedzin said Poola esiliigas kirja 3:2 võidu Nowa Soli Astra vastu. Teppani arvele jäi 16 punkti (+7). Tabelis on eestlase tööandja 18 punktiga liidrikohal. Poola meistriliigas said Timo Tammemaa ja Cerrad Enea Czarni Radom aga 0:3 kaotuse Resovialt. Tammemaa ei mänginud. Tabelis ollakse 6 punktiga 12. positsioonil.

Tšehhi meistriliigas aitas Martti Juhkami CEZ Karlovarsko 3:2 võiduni Lvi üle, tuues 9 punkti (-2).Silver Maar ja Libereci Dukla pidid aga Budejovicelt vastu võtma 1:3 kaotuse. Maar sai kirja täismängu, tema vastuvõtuprotsent oli 58. Tabelis on Karlovarsko 21 punktiga esimene ja Liberec samuti 21 punktiga teine.

Türgi kõrgliigas pidi Kevin Saare koduklubi Altkema tunnistama Develi meeskonna 3:0 üleolekut. Saar panustas 8 punkti (+0). Liigatabelis on Altkema 7 punktiga 11. kohal. Rumeenias olid võidukad mõlemad sealses liigas pallivad eestlased. Robert Viiber ja Craiova meeskond olid 3:0 paremad Clujst. Viiber juhtis kogu kohtumise oma meeskonna rünnakuid ja tõi ka 2 punkti (+1). Keith Pupart aitas Zalau samuti 3:0 võiduni Bukaresti Stiinta vastu, tuues 5 punkti (+3). Tabelis asub Craiova 10 punktiga teisel ja Zalau 7 punktiga viiendal kohal.

Soome meeste meistriliigas pidasid Andrus Raadik ja Savo Volley kaks kohtumist, võites neist ühe. Esmalt saadi 3:1 jagu Tuto Volleyst, Raadikult 10 punkti (+1). Seejärel tuli aga tunnistada Raisio Loimu 3:1 paremust, Raadik tõi 14 punkti (+3). Tabelis on Savo 5 punktiga üheksas, Karli Alliku tööandja Sastamala Valepa hoiab 11 punktiga neljandat positsiooni.