Bosnia ja Hertsegoviina jalgpalliliit (NFSBIH) teatas asjast esmaspäeval. „Sõprusmäng Bosnia ja Hertsegoviina rahvuskoondise ning Venemaa vahel, mis pidi toimuma 19. novembril Peterburis, sellisel kujul ei toimu. Jalgpalliliidu juhatuse tänasel istungil lükati 19. novembriks planeeritud matš edasi,“ kirjutas Bosnia vutiliit, kes siiski ei välistanud tulevikus kohtumise pidamist. „President Vico Zeljkovic teatas, et selle sõprusmängu pidamine lükatakse edasi mõnele muule kuupäevale.“

Peale Venemaa tungi Ukrainasse olnuks see esimene idanaabrite koondise matš mõne Euroopa riigi rahvusmeeskonnaga. Valikmänge ei saa venelased siiani pidada, sest nii UEFA kui FIFA määrasid neile osalemise keelu.

Üks kohtumise ärajäämise põhjus on Bosnia tähtmängijate terav vastumeelsus. Poolkaitsja Miralem Pjanic tõdes septembris, et ta on sõnatu. Ründaja Edin Dzeko aga teatas avalikult, et sellises matšis ta murule ei jookse. „Ma olen selle vastu. Olen alati ja ainult rahu poolt,“ lausus Dzeko.

Venemaa koondis oli mänguta alates möödunud aasta novembrist, ent septembris alistasid nad Biškekis toimunud sõprusmatšis 2:1 Kõrgõzstani.