Eesti alustas turniiri võiduga Soome võistkonna üle veenva tulemusega 12:4 ning seejärel alistati Itaalia esindus 5:3. Eesti võistkonna järgmiseks vastaseks oli Ameerika Ühendriikide esindus kapten David Samsa juhtimisel. Kolmanda vooru järel juhtis Eesti 3:1, kuid seejärel ei suutnud Eesti võistkond oma eduseisu hoida ning pidi tunnistama vastase, kellest sai hiljem ka turniiri võitja, paremust tulemusega 7:3. Ka laupäevases mängus pidi Eesti esindus tunnistama USA paremust tulemusega 9:3, tugev vastane kapten Steve Emt juhtimisel teenis hiljem turniiri hõbemedali.

Teel kolmanda kohani alistas Eesti esindus ka Läti võistkonna 1:0. Kolmanda koha mängus oli eestlaste vastaseks Soome esindus. Kohtumine lõppes Eesti võistkonna veenva võiduga 9:3, mis tõi ka pronksmedali.

MK-etap WCT Tallinn Wheelchair International 2022 toimus Tallinnas viiendat korda ning sel aastal võistles kuus võistkonda Eestist, Soomest, Lätist, Itaaliast ja Ameerika Ühendriikidest. Eesti ratastoolikurlingu võistkonnas mängisid turniiril kapten Andrei Koitmäe, Lauri Murašov, Mait Mätas ja Signe Falkenberg.