Kaamos karikasarjas oli juba varem klaar, et ühes tabelipooles mängivad veerandfinaalides omavahel BC Tarvas ja TalTech/Optibet ning Viimsi/Sportland ja Tallinna Kalev/Audentes. Teises tabelipooles saavad kaheksa parima seas kokku eelmise aasta meistriliiga finalistid Tartu Ülikool Maks & Moorits ja Pärnu Sadam. Viimasena sai oma vastase teada Rapla Avis Utilitas.

Keila kaotas avamängus Kalev/Cramole 68:94, ent esmaspäevase korduskohtumise eel oli lootust, et neljanda päeva jooksul kolmanda matši pidanud tallinlastel on kumm tühi. Tõsi, ka Keila pidas oma Eesti-Läti liiga kohtumise pühapäeva õhtul. Reaalsuses võitis Kalev/Cramo kodusaalis avaveerandi 11 silmaga ning pikemale puhkusele läksid nad juba 54:33 eduseisus. Võõrustajad ei võtnud teiselgi poolajal jalga gaasilt ning nad võitsid mängu 103:57.

Kalev/Cramo andis puhkust Martins Meiersile, ent ülejäänud kümme platsil käinud meest viskasid vähemalt kuus silma. Vägev õhtu oli hiljuti 20-aastaseks saanud Hugo Toomil, kelle arvele jäi 23 punkti, 11 lauapalli (neist seitse vastase korvi alt) ja neli vaheltlõiget. Keila parim oli 16 punktiga Kaido Saks.