Esikohalt startinud Red Bulli äss juhtis sõitu algusest lõpuni. Hollandlane jagas seni ühe hooaja võitude rekordit (13) sakslaste Michael Schumacheri ja Sebastian Vetteliga. Nüüd on ainurekord Verstappeni nimel. Verstappeni järel sai teise koha Lewis Hamilton Mercedesel (+15,186). Kolmandale poodiumiastmele astus kodupubliku rõõmuks Verstappeni tiimikaaslane Sergio Perez (+18,097).

Sõitu teiselt kohalt alustanud Hamiltoni tiimikaaslane George Russell langes avaringiga kaks kohta ning neljandal kohal ta etapi ka lõpetas. Esinelikule järgnes Ferrari duo Carlos Sainz ja Charles Leclerc.

Sõidu katkestasid ainsana Yuki Tsunoda (AlphaTauri), kes põrkas kokku Daniel Ricciardoga (McLaren) ja Fernando Alonso (Alpine). Austraallane sai Tsunodaga tehtud avarii eest ka kümnesekundilise karistuse, sõidu lõpetas ta aga seitsmendal kohal. Samuti seitsmenda positsiooni nimel heidelnud Alonso sõidu lõpetasid tehnilised probleemid.

Hooaja lõpuni on jäänud veel kaks etappi. Juba MM-tiitli kindlustanud Verstappenil on koos 416 punkti. Talle järgnevad Perez (280 p), Leclerc (275 p) ja Russell (231 p).