Möödunud hooajal kolmel rallil esikuuikusse jõudnud Adrien Fourmaux tänavune aasta on läinud üle kivide ja ja kändude. Hooaja esimesest viiest etapist katkestas ta neli ning tema parimaks on Rally Estonial välja sõidetud seitsmes positsioon. Positiivseks võib lugeda ka viimast Kataloonia etappi, kus 27-aastane piloot jõudis finišisse kaheksandal kohal.

Algselt oli Fourmaux kirjas ka Jaapani stardi nimekirjas, ent portaali Autohebdo sõnul prantslane tõusva päikese maale ei sõida. „Olin ma Uus-Meremaal algselt nimekirjas,“ tõdes Fourmaux. Hiljem võttis M-Sport prantslase nime maha, sest tiimi meelest polnud sõitjat mõtet saata rallile, mis pole järgmisel aastal kalendris. Lahtised on ka tema järgmise hooaja tegemised.

Kataloonias oli Adrien Fourmaux parim M-Spordi ekipaaž, sest Craig Breen ja Pierre-Louis Loubet jäid tema selja taha. Kuid samas võis see pisike edu tulla liiga hilja, sest hooaja viimasest neljast rallist jäi tal vahele ka Kreeka etapp. „Eks näis, mis tiim otsustab. Me andsime kaardilugeja endas parima, tõime auto finišisse ühes tükis ja Fordide arvestuses esimesena,“ lausus ta.

Prantsusmaa väljaande väitel on Fourmaux tulevik rallisarjas lahtine. Nende andmetel on väga tõenäoline, et M-Sport uuel hooajal talle Rally1 masinas kohta enam ei paku. Nii näib märgatavalt tõenäolisem stsenaarium, et ta taandub WRC2 tasemele või hullemal juhul jätkab hoopis meditsiiniõpinguid.