Kaljurand: Kuna valime viisiku sel hooajal esimest korda, siis käime läbi paar punkti. Kuna meid loevad eestlastest korvpallifännid, keda lätlaste ja ukrainlaste tegemised vast liialt ei huvita, siis paneme kvintetti vaid meie klubide mängijad ning hiljem toome eraldi välja ühe nime mujalt. Proovime sel korral valiku teha dialoogi vormis, lisaks viisikule tõstame esile ühe peatreeneri, noormängija, vanuri ja valime MVP. Asi lihtne.

Võtame ette keskmängija. Reaalsed kandidaadid võiksid olla Tartu Ülikool Maks & Mooritsi slovakk Tomas Pavelka (keskmiselt kohtumistes 12 punkti, 12 lauapalli ja 3 blokeerinut), Keila horvaat Matej Radunic (18 punkti, 9 lauda) ja Kalev/Audenteses mängiv meie oma vanameister Kristjan Kangur. Maitse asi. Viimase kahe kahjuks räägib see, et Keila ja Kalev on seni võitnud ühe mängu. Kuna sa oled selles loos külaline, siis jätan esimese valiku sulle. Või on sul hoopis keegi neljas kandidaat?

Kuldkepp: Mul on neljas kandidaat ka, Viimsi/Sportlandi ameeriklane Malik Toppin (17 punkti, 8 lauda, 1 blokeering). Aga valik kipub hoolimata tabeliseisust minema Kristjan Kanguri (18 punkti, 9 lauapalli, 4 korvisöötu) kasuks, sest Pavelkal on kaitses selgeid miinuseid, mis on kaotustes välja löönud. Ja Kangurit on keeruline kaotuste ühe põhjusena välja tuua, pigem on ta Kalev/Audentest vee peal hoidnud, et mängud püsiks tasavägised.