Ogre rajas oma võidule vundamendi esimese poolajaga, mis võideti 50:34. Viis minutit enne kohtumise lõppu oli Ogre eduseis kasvanud juba 20-le punktile, kuid seejärel tegi Keila marulise lõpuspurdi ning lõpuks kaotati kohtumine ainult seitsme silmaga 81:87.

Võitjate resultatiivseim oli Edgars Lasenbergs, kes kogus 22 punkti ja üheksa lauapalli. Kristaps Dargais lisas 17 ja Renars Magone 15 silma.

Keila parimad olid Matej Radunic 17 ja Marcis Vitols 14 punktiga.

Enne kohtumist:

Keila on sel hooajal pidanud Eesti-Läti liigas kolm mängu. Kui esimeses kahes voorus vandusid nad napilt alla Läti Ülikoolile ja Pärnu Sadamale, siis kaks nädalat tagasi tuulutasid nad võõrsil Tartu Ülikool Maks & Mooritsit. Eelmisel nädalal pidi sarja debütant kohtuma Kalev/Cramoga, ent viimased jäid Itaaliasse kinni ja matš lükati teadmata ajaks edasi. Nii on osad tiimid pidanud juba seitse liigakohtumist, aga Peep Pahvi hoolealused vaid kolm.

Möödunud hooajal Riias toimunud nelja meeskonna finaalturniirile jõudnud, aga seal medalita jäänud Ogre on alustanud ka tänavust korvpalliaastat edukalt. Kuue matši järel on neil tabelis neli võitu, viimati tegid nad selja kindlalt prügiseks TalTech/Optibetil.