Sel hooajal eelnevast 33st mängust vaid 11 silma kogunud Vaprus kasutas esimesel poolajal ära Levadia uimasuse ning 34. minutil viis Enrico Veensalu pärnakad ette. Puhkepausi järel tekkis 56. minutil Levadia värava all suurem segadus, mille lõppeks viis Sander Sinilaid suvepealinlased juba 2:0 ette.

FCI Levadia kapteni Brent Lepistu sõnul oli kohtumine raske. „Hooaja lõpp, meil on koht selge. Neil oli sünnipäev ja oli näha, et nad panid kogu oma hinge väljakule. Meie esimesel poolajal mitte nii väga. Kui asjad läksid hapuks, siis võtsime jalad kõhu alt välja ja päästsime oma au,“ rääkis Lepistu kohtumise järel Socceneti ülekandes.

Meistriliigas teist kohta hoidev Levadia suutis piinlikku kaotust vältida. 83. minutil leidis vahetusest sekkunud Zakaria Beglarišvili nurgalöök Rasmus Peetsoni peanupu ja kaitsja saatis palli võrku. Minut hiljem sai Beglarišvili ise pea valgeks. Surve alla jäänud Vaprus pidas vastu kuuenda lisaminutini, mil kaitseliini taha pääses plehku Karl Rudolf Õigus, kes saatis palli vastaste väravavahi selja taha. See jäi ka kohtumise viimaseks pallipuuteks.

34 mänguga 78 punkt kogunud Tallinna FCI Levadia lõpetab selle hooaja teise kohaga, Vaprus lepib tänavu aga viimase positsiooniga. Veensalu tõdes, et mängust jäi suhu mõru mekk. „Kokkuvõttes oleme sitad. Me võime lüüa Levadiale kaks väravat, aga kui nad löövad meile kümne minutiga kolm... Mul ei jätku sõnu kui jube tunne see on. Kui saaksime 0:7 paaki, siis oleme sitad. Aga selliselt on valus,“ lausus kohtumise esimese värava löönud Veensalu Soccerneti ülekandes.

Tema väitel on mängude lõpud Vaprusel probleemseks kohaks. „Mul endal läksid ka täna jalad krampi. Aga mis siis, t**ra, sa pead enda klubi eest võitlema. Kui sul tulevad [pingilt] vennad, kes pole südamega asja juures ja ei saa aru, et 2:0 seisult peab kaitses ära istuma, mäng oleks tehtud ja mängiksime selle kuradi üleminekumängude koha peale. Aga kui ei saa, siis ei saa. Mis teha,“ lisas Veensalu.