Liepaja ja Kalevi kohtumise algus oli üsna võrdne ning Eesti sats võitis avaveerandi 20:19. Teist neljandikku alustasid külalised 9:0 spurdiga, sealjuures meeskonna 29st silmas 15 oli 40-aastase Kristjan Kanguri ja üheksa temast 22 aastat noorema Rasmus Andre arvel. Ent seejärel jooksis Kalevi rünnak kipsi ja avapoolaja võitis Liepaja napilt 44:43.

Kolmandal veerandajal jätkus tasavägine madistamine ning viimasele kümnele minutile läksid meeskonnad vastu 64:64 viigiseisult. Otsustavat neljandikku alustasid paremini lätlased, kes viie minutiga rebisid ette 76:69, kuid Kanguri ja Rain Veidemani vedamisel jõudsid kalevlased viimase minuti eel kolme silma kaugusele.

59 sekundit enne normaalaja lõppu sopsas kahese Ricards Vanags. Kaheksa sekundit hiljem pääses Kangur vabaviskejoonele, ent kogenud korvpallur eksis mõlemal sooritusel ja tablool oli jätkuvalt Liepaja eduseis 84:79.

Väike lootusekiir lahvatas kümme sekundit enne kohtumise lõppu, kui Sten Soku 3+1 rünnak tõi Kalevi ühe silma kaugusele. Seejärel tehti kiire viga Vanagsile, kes pani mõlemad vabavisked kotti. Külalised said kolmepunktilises kaotusseisus sooritada veel ühe rünnaku, aga kahjuks Kanguri kaugvise ei sopsanud.

Reedel kaotas Kalev/Audentes 70:96 Ventspilsile, toona viskas Kangur 20 punkti, noppis kaheksa lauapalli ja jagas seitse korvisöötu. Laupäeval jäi vanameistri arvele 27 silma, seitse lauapalli ja kolm korvisöötu. Veideman toetas teda 21 ja Sokk 13 punktiga. Võitjaid vedas 25 silma toonud Vanags.

Kalevil on tabelis üks võit ja viis kaotust, Liepaja on kuuest mängust võitnud neli.