Kristjan ise möönab tagasihoidlikult, et ega ta midagi erilist tee. Mõne üksikasja ta siiski reedab: vastase „võrku püüdmisel“ on kõige tähtsam viskele mineku kiirus. Kord tuleb seda teha kiiremini, kord aeglasemalt, olenevalt vastase tegutsemisest.

Alles 15-aastaselt korvpallimängule pühendunud mees on end viskajaks treeninud. Noorena viskas ta kaugemalt väga harva. Mingil hetkel sai aru, et kukub küll ja siis läks treeningprotsess teadlikumaks. Mõistagi käib töö viske kallal seniajani, alati saab paremaks ja viskekätt tuleb lakkamatult töös hoida.

Suviti saab kätt soojas hoitud ka disc golf’i mängides. Kutsusime appi Kristjani noorema venna Kaspari, kes paneb veteranmängija sügiseses looduses korralikult proovile. BC Kalev/Cramos külg külje kõrval tegutsevad mehed kettaid loopides üksteisele armu ei andnud, aga kumb siis ikkagi võitis?

Verinoorelt Itaaliasse mängima suundunud Kaspar Kitsingul on korvpalliga endiselt suured plaanid. Ehkki pärast noorteklassi pole ta täismeeste vahel loodetud moel pildile pääsenud. Kaspar selgitab, miks. Kauged paigad ei pruugi alati olla roosamanna ja lillepidu.

Ah jaa, saate peakirjast ka.

Saate kulminatsiooniks on meeleolukas test. Kui hästi tunneb Kaspar vanemat venda Kristjanit? Viis küsimust, kus tuleb valida üks või teine vastusevariant. Kaspar peab pakkuma, kuidas Kristjan vastaks, ja Kristjanilt omakorda kuuleme, mis siis ikkagi on õige vastus. Huvitav, kui hea protsendiga vennad pihta panevad?

Head vaatamist.