35-aastane argentiinlane lõi avapoolajal Iisraeli klubile kaks väravat ning jagas mõlemal poolajal kaaslastele ühe resultatiivse söödu. 35 aasta ja 123 päeva vanusena sai Messist vanim mängija, kes Meistrite liiga kohtumises kaks väravat ja resultatiivset söötu kirja saanud.

Oma teise tabamuse lõi Messi trahvikastist väljas ning kokku on tal võistlussarjas selliseid väravaid juba 23. Sellega võttis ta rekordi üle Cristiano Ronaldolt, kes on suutnud 22 korral skoorida väljaspool karistusala.

Maccabist sai ühtlasi 39. meeskond, kelle vastu Messi on Euroopa tugevaimas klubisarjas võrku sahistanud. Seni jagas ta rekordit (38 meeskonda) samuti Ronaldoga. Messi arvel on tänavu eurosarjas neli väravat ja kolm resultatiivset söötu. Seega on tänavune hooaeg juba 18. järjestikune, kus Messi Meistrite liigas skoori on teinud. Ükski teine pallur pole sellise saavutuseni jõudnud.

Meistrite liiga kõigi aegade väravaküttide edetabelis jätkab Messi 129 tabamusega teisel kohal. Tabeli tipus püsib Ronaldo 140 tabamusega. Tegevmängijatest järgnevad esikahele Robert Lewandowski (91) ja Karim Benzema (86).

Kõikide sarjade peale on argentiinlane tänavu löönud 11 väravat ning jaganud kaaslastele 12 tulemuslikku söötu.