Esimene veerandaeg jäi 23:23 viiki, poolaeg lõppes 42:42. Teise poolaja alguses läks Brindisi üheksa punktiga juhtima, aga Kalev/Cramol oli kiire vastus 10:0 spurdi näol olemas. Neljandale veerandile mindi vastu 64:64 viigiseisult.

Neljanda veerandi algust ja keskpaika valitses Itaalia klubi. Kaks minutit enne lõppu oli Brindisi 85:75 eduseisus, aga Oleksandr Kovliari tabava kolmepunktiviskega algas Kalev/Cramo suur tagasitulek. Esmalt paistis, et Brindisil on asjad kontrolli all, aga 17 sekundit enne lõppu võttis Wesley Van Beck 83:85 kaotusseisus vastaste audiviske vahelt ning tabas korvi alt koos veaga. Ameeriklase vabavise läks samuti sisse ning Kalev läks mängu 86:85 juhtima.

Brindisi rünnakul läks Marquise Reedi kaugvise mööda, kuid nende korvialune jõud Andrea Mezzanotte võttis ründelaua ja söötis palli Nick Perkinsile. Taavi Jurkatamm (vähemalt talle läks viga protokolli kirja, kuigi rohkem oli kontakti Van Beckil - toim.) tegi Perkinsile vea, mille kohtunikud hindasid ebasportliku vääriliseks. Perkins tabas neli sekundit enne lõppu kaks vabaviset ja neile jäi ka rünnakuõigus. 1,8 sekundit enne lõppu pidi Kalev uuesti vea tegema ja seekord pääses vabaviskejoonele Reed.

Ebasportlik viga:

Ameeriklane viskas esimese sisse, teise mööda. Lauapalli saanud Jurkatamme hädavise läks selgelt mööda.

Kalev/Cramo resultatiivseim oli Van Beck, kes viskas koguni 31 punkti. Alterique Gilberti arvele jäi 16 punkti ja viis korvisöötu, Kovliar viskas 10 punkti.

Brindisi kasuks tõid Jason Burnell ja Nick Perkins 14 punkti. Neljandal veerandil kaks olulist viset tabanud Riismaa tõi 21 minutiga üheksa punkti, neli lauapalli ja kaks söötu.

F-grupi kolmanda vooru esimesena lõppenud kohtumises alistas Kiievi Budivelnik võõrsil Groningeni 74:61. Kalev/Cramo, Brindisil ja Budivelnikul on kolmest mängust kaks võitu, Groningen on nulli peal.

Brindisi - Kalev/Cramo mäng täispikkuses: