E-alagrupis alistas Londoni Chelsea 2 : 1 RB Salzburgi. Mateo Kovacic viis külalised 23. minutil juhtima, kuid Salzburgil õnnestus teise poolaja alguses tänu Chukwubuike Adamu väravale kohtumine viigistada. Chelsea võiduvärava lõi 64. minutil Kai Havertz.

Päeva teises kohtumises tunnistas Zagrebi Dinamo koduväljakul AC Milani 4 : 0 paremust. Milan läks kohtumist avapoolaja lõpus juhtima, kui 23-aastane keskkaitsja Matteo Gabbia lõi oma Meistrite liiga karjääri esimese värava. Teisel poolajal tegid Milani eest skoori ka Rafael Leao ning Olivier Giroud, kes realiseeris penalti. Kohtumise viimane tabamus läks kirja Robert Ljubicici omaväravana.

Enne viimast mänguvooru on Londoni Chelsea 10 punktiga juba alagrupi esikoha kindlustanud. Teise koha peale heitlevad Milan (7 punkti) ja Salzburg (6 punkti), kes lähevad viimases voorus ka omavahel vastamisi. Zagrebi klubi on 4 punktiga viimasel kohal.

F-alagrupis mängisid Glasgow Celtic ja Donetski Šahtar 1 : 1 viiki. Giorgos Giakoumakis viis Celticu küll 34. minutil juhtima, kuid esimesest võidust tuli võõrustajatel siiski suu puhtaks pühkida, sest Mõhhailo Mudrõk lõi 58. minutil viigivärava.

Tiitlikaitsja Madridi Reali sai kirja alagrupiturniiri esimese kaotuse, kui võõrsil kaotati RB Leipzigile 2 : 3. Võõrustajad läksid avapoolaja alguses Joško Gvardioli ja Christopher Nkunku väravatest 2 : 0 juhtima, kuid vahetult enne poolajapausi lõi Vinicius Junior ühe tagasi. Leipzigi viimase värava eest hoolitses 81. minutil Timo Werner ning kohtumise lõppseisu vormistas neljandal üleminutil Rodrygo.

Real hoiab hoolimata kaotusest endiselt 10 punktiga esikohta, kuid Leipzig jääb neist nüüd ainult punkti kaugusele. Šahtar on kuue punktiga kolmas ning Celtic kahe punktiga viimasel kohal. Viimases voorus kohtuvad Real ja Celtic ning Šahtar ja Leipzig.

G-alagrupis teenis Sevilla hooaja esimese võidu, kui koduväljakul alistati teise poolaja väravatest Kopenhaagen 3 : 0. Skoori tegid Youssef En-Nesyri, Isco ja Gonzalo Montiel. Teises kohtumises mängisid Dortmundi Borussia ja Manchester City 0 : 0 viiki.

Alagrupi esikoha kindlustanud City hoiab 11 punktiga esikohta. Samuti kaheksandikfinaali jõudnud Borussia on kaheksa punktiga teisel kohal. Sevilla on viie punktiga kolmas ning Kopenhaagen kahe punktiga neljas. Viimases voorus võõrustab City Sevillat ja Kopenhaagen Borussiat.

H-alagrupis leidis aset tõeline väravatesadu, kui kahe mängu peale löödi kokku 16 väravat. PSG alistas kodus 7 : 2 Haifa Maccabi. Lionel Messi ja Kylian Mbappe said mõlemad kirja kaks väravat ja resultatiivset söötu. Korra tegid skoori Neymar ja Carlos Soler ning ühe väravaga aitas võõrustajaid Maccabi keskkaitsja Sean Goldberg. Iisraeli klubi tabamuste eest hoolitses Abdoulaye Seck.

Teises kohtumises tunnistas Torino Juventus võõrsil Lissaboni Benfica 4 : 3 paremust. Antonio Silva viis Benfica 17. minutil juhtima ning kuigi külalistel õnnestus tänu Moise Keanile kohtumine viigistada, siis Joao Mario ja Rafa Silva tabamuste toel läksid võõrustajad poolajapausile ikkagi turvalises 3 : 1 eduseisus. Kohe teise poolaja alguses lõi Rafa Silva Benfica juba 4 : 1 juhtima ning vägisi tundus, et sellega on Itaalia klubi laul laudud. Juventus polnud aga veel püssi põõsasse heitnud ning kümmekond minutit enne kohtumise lõppu lõid Arkadiusz Milik ja Weston McKennie kaks väravat tagasi. Enamaks külalistel aga rammu ei jätkunud ja ühtlasi sai selgeks, et tänavu Juventusel Meistrite liiga väljalangemismängudele asja pole.

PSG ja Benfica on mõlemad teeninud viie vooruga 11 punkti, kuid tänu paremale väravate vahele on eelisseisus Prantsusmaa klubi. Sarnane on olukord ka kolmanda koha heitluses, kus kolm silma teeninud Juventus edestab võrdsete punktidega Maccabit.