Rallit.fi info kohaselt kuulutab Toyota Jaapanis välja Rally2-auto programmi. Väidetavalt on meeskond saanud valmis esimese prototüübi, mis on läbinud ka esimesed kilomeetrid. Kõigi märkide järgi liituks Toyota WRC2-sarjaga ülejärgmisel aastal.

Toyota meeskonna elu on lill, sest juba varem kindlustas nende piloot Kalle Rovanperä sõitjate MM-tiitli ning lõppenud nädalavahetusel kindlustas tiim esikoha tootjate arvestuses. Ent sellest hoolimata pole Toyota järgmise hooaja plaanid veel teada. Kindel on vaid Rovanperä jätkamine, väidetavalt on leping ka Elfyn Evansil. Sel hooajal jagasid tiimi kolmandat masinat Sebastien Ogier ja Esapekka Lappi.

Kuid rallimaailma ajas sassi Ott Tänak, kes sel nädalal teatas Hyundaiga lepingu lõpetamisest. Nii proovivad WRC-fännid kinni hakata igast infokillust, kust võiks midagi välja lugeda.

Latvala sõnul peaks Jaapanis selguma ka Toyota meeskonna uue hooaja koosseis. „Ma ei oska midagi ametlikku öelda, aga küsimus on: kui sa võidad kõik meistritiitlid, kas siis on mõtet muudatusi teha? See pole minu otsus, aga loodetavasti on meil Jaapanis selles osas uudseid,“ teatas ta Kataloonia etapi eel.