2012. aasta olümpiamängude naiste 400 meetri tõkkejooksu kuldmedalist Natalja Antjuhh tõmbas karjäärile 2017. aastal joone alla. Kuid tagantjärgi osutus venelanna valemänguriks. Kui varem olid tühistatud Antjuhhi tulemused alates 2013. aasta 30. juunist kuni 2015. aasta detsembrini, siis AIU täpsema uurimise põhjal tühistatakse tema tulemused alates 2012. aasta 15. juunist.

Kuna venelanna võitis 2012. aasta augustis Londonis olümpiakulla, siis jääb ta sellest ilma ning virtuaalse poodiumi kõrgemale astmele astub ameeriklanna Lashinda Demuse ning pronksinaiseks tõuseb Jamaica välejalg Kaliese Spencer. Tõsi, see vajab veel Rahvusvahelise olümpiakomitee ametlikku otsust.

Sealjuures Antjuhh võitis Londonis ka 4x400 meetri teatejooksus naiskonnaga medali, ent sellest jäi ta ilma vaid paar päeva peale võistlust. Toona polnud asi Antjuhhis, vaid positiivseks osutus hõbedas nelikus teist vahetust lipanud Antonina Krivošapka dopinguproov. Natalja ei pea oma auhinnakappi siiski päris tühjaks tõstma, sest tema 2004. aastal Ateenas võidetud kaks olümpiamedalit tulid igati legaalselt.