Vilde (Kreenholmi PSK), kes on nooruspõlves Euroopa meistrivõistlustel kõrgetele kohtadele tulnud, naasis pärast pikki aastaid tagasi ringi eelmisel hooajal. Samal ajal, kui Vilde oli suurest poksist eemal, asus kergekeskkaalu troonile noor ja andekas Semjon Kamanin (PSK), kes suutis kohe pärast noorteklassist täiskasvanute sekka jõudmist Eesti meistriks tulla.

Vilde suutis möödunud aastal aga Kamanini troonilt tõugata ning ise kaalu parimaks tõusta. Ja seetõttu oligi selle aasta meistrivõistluste suurimaks küsimuseks - kas Vilde suudab noort Kamaninit taas võita või võtab poksiperekonnast kasvanud talent revanši. Seda aga siiski ei juhtunud - finaal oli õhtu kõige tasavägisem ning mõlemad mehed näitasid suurepärast poksi, kuid kohtunike napi 3:2 häältega suutis vanameister oma koha tipus säilitada.

Kaks koondise liidrit, Pavel Kamanin (PSK) ning Stiven Aas (Järve-Boxing), võitsid mõlemad taas oma kaalukategooriad. Pavel Kamanin, Semjoni vanem vend, alistas kuni 70-kilogrammiste finaalis varasema mitmekordse Eesti meistri Semjon Karhanini (Järve-Boxing) kohtunike ühehäälse otsusega. Stiven Aas oli sama kindlalt üle viimastel aastatel tipu suunas suuri samme astuvast Dmitri Gladõsevist (Poksiklubi Kalev).

Esmakordselt tuli Eesti meistriks noorte klassides kahel korral Euroopas medali võitnud Anton Vinogradov (PSK), kes oli kohtunike ühehäälse otsusega üle Juri Klotsenkist (PSK). Keskaalu parim Maksim Ljubimov (Järve-Boxing) alistas seisuga 4:1 Artjem Spatari (PSK)

Kuni 63,5 kilogrammiste finaalis alistas Mark Andrejev (PSK) Valeri Tšernoglavski (Sofron). Kuni 57-kilogrammiste Eesti meistriks tuli taas Kirill Serikov (BoEnSy), kes oli ilmse ülekaaluga üle Daniil Lagunovist (Sofron). Raskemates kaaludes tulid Eesti meistriteks Karl Loorens (kuni 92kg) ning Madis Hiiet (92+kg). Poksiklubi Kalevi esindaja Loorens alistas Jevgeni Buslavski (Karl-Leman) napilt 3:2, Hiiet (PK Kalev) oli seisuga 4:1 üle Valga parimast poksijast Roman Rajevskist.