Baskonia sai oma rünnaku käima alles neljandal veerandajal, aga sellest piisas. Otsustav periood võideti 33:24. Eriti heas hoos oli Baskonia poolelt ameeriklane Daulton Hommes, kes tabas viis kolmest ja kogus lõpuks üleplatsimehena 24 punkti.

Algviisikusse kuulunud Kotsar viskas 21 minutiga kuus punkti ja võttis kaks lauapalli. Eestlase takistamisel tehti kuus viga. Kotsar tabas viiest kahepunktiviskest kaks ja neljast vabaviskest samuti kaks. Suurema osa ajast pidi Kotsar heitlema Euroopa klubide ühe parima tsentri Walter Tavaresiga, kelle arvele jäi 27 minutiga 13 punkti ja kuus lauapalli.

Raieste viibis väljakul kuus minutit ning sai selle ajaga kirja ühe lauapalli ja ühe vaheltlõike.

Baskonia - Reali tipphetked:

Baskonia on Hispaania liigas kolme võidu ja kahe kaotusega viiendal kohal. Realil on neli võitu ja üks kaotus, sama saldo on ka Barcelonal, Tenerifel ja Gran Canarial.

Pühapäeval said Baskonia poolehoidjad rõõmustada ka koosseisu täiendamise üle. Leping sõlmiti ameeriklasest mängujuhi Pierria Henryga, kes esindas võistkonda ka aastatel 2019-2021. Eriti edukas oli hooaeg 20/21, kus Henry viskas Euroliigas keskmiselt 10,5 punkti ja andis 7,3 korvisöötu.

Eelmisel hooajal mängis 29-aastane ja 196 cm pikkune Henry Istanbuli Fenerbahces ja sel sügisel üritas ta Houston Rocketsi ridades pääseda NBA-sse, aga lepingut ei teeninud.