Avaveerandaja 11 punktiga kaotanud Kalev suutis teisel veerandil mängu paremini sisse saada ning poolajapausiks oli seis 29:29 viigis.

Teise poolaja alguses tegi Viimsi aga kohe kiire 10:0 vahespurdi, mille toel mindi viimasele veerandajale vastu võõrustajate 48:42 juhtimisel. Kuigi 30 sekundit enne mängu lõppu vaatas tabloolt vastu Viimsi turvaline 67:57 eduseis, siis Kalev polnud veel sugugi alla andnud ning võõrustajatel oli tõsiselt tegimist, et kohtumine võita. Lõpuks saadi sellega aga siiski hakkama ning Kalev alistati 71:69.

Viimsi resultatiivseim oli Devin Harris, kes viskas 15 punkti ja noppis üheksa lauapalli. Karl-Johan Lips kogus 14 punkti ja 13 lauapalli.

Kalevi parimana viskas Rasmus Andre 22 silma. Täna oma 40. sünnipäeva tähistav Kristjan Kangur sai hakkama kaksikduubliga, kui viskas 12 punkti ja noppis 11 lauapalli. Hea mängu tegi ka Rain Veideman, kes lisas 18 punkti.

Viimsi teenis kahe kaotuse kõrvale hooaja teise võidu. Kalev/Audentesel on kirjas üks võit ja kolm kaotust. (Tabeliseis).

Vaata mängu täispikkuses!