Neuville on selliseid avaldusi teinud alates eelmisest Uus-Meremaa rallist, mille järel teatas Hyundai, et lõpetab lepingu 21-aastase Oliver Solbergiga.

„Ma pole nagu mu meeskonnakaaslane [Neuville], kes organiseerib meeskonnas sõitjaid. Tegelikult ei teadnud ma sellest (Solbergi lahkumisest – toim) midagi ja kuulsin seda alles pühapäeval pärast rallit, kui seda ütles mulle Petter [Solberg]. Mul polnud aimugi, et tuleb selline otsus,“ sõnas Tänak.

Neuville teatas DirtFishile, et ta pole härra Maagia ning tal ei ole Hyundais sõitjate palkamise osas mingit sõnaõigust. „Ma arvan, et olenemata olukorrast ei saa see valik olema lihtne, kuid minu ainus eesmärk on olnud Otti meeskonnas edasi hoida.“

„Me oleme mõlemad püüdnud saavutada mõningate muudatuste läbiviimist, mida tahame näha. Aga jah, mingil hetkel ei ole ma Mr Magic ja ma ei saa lihtsalt rõhuda sellele, mis on minu arvates meeskonna jaoks parim. Ma ei tee ühtegi otsust,“ lisas belglane.

Neuville on käimasolevat Kataloonia MM-rallit juhtimas. Tänak on hetkel kuuesekundilise kaotusega neljas. Ralliblogi saab jälgida siit.