Fury viimane matš oli aprilli lõpus, kui ta nokauteeris Dillian Whyte'i ja kaitses sellega edukalt WBC tiitlit. Tiitlimatši eel ja järel rääkis britt, et see on tema profikarjääri viimane kohtumine.

Juba toona spekuleeriti maailma spordimeedias, et Fury võib tulevikus ikkagi ringi naasta ning nüüd on see ka lõpuks reaalsuseks saanud.

Nimelt kohtub Fury 3. detsembril igipõlise rivaali Derek Chisoraga, kes on varasemalt kahel korral kaasmaalase paremust tunnistanud. Esimest korda läksid mehed vastamisi 2011. aastal, kui Fury võttis kohtunike otsusel võidu ning kolm aastat hiljem andis Chisora pärast 10. raundi alla.

38-aastase Chisora jaoks on tegemist alles karjääri teise suure tiitlimatšiga. Esimest korda avanes tal võimalus WBC tiitli nimel heidelda 2012. aastal, kui jäi alla Vitali Klõtskole. Kokku on Chisora võitnud 33 ning kaotanud 12 kohtumist.

34-aastane Fury on karjääri jooksul pidanud 33 matši ning püsib seni kaotuseta, küll aga on 32 võidu kõrval sisse lipsanud üks viik, mille ta sai Deontay Wilderi triloogia avalahingus.