Euroliiga hooaega kahe võiduga alustanud Baskonia avapoolajal kuigi hästi käima ei saanud. Kaitses metsikult vigu teinud hispaanlased kaotasid koduväljakul avaveerandi 23:24 ning läksid pikemale puhkusele seisult 42:47. Sealjuures Baskonia punktidest 19 oli Markus Howardi arvel.

Teisel poolajal suutis Baskonia kaitse lukku keerata ning Howardi kõrval hakkasid kaugelt tabama ka teised mehed. Lõpuks 36st kaugviskest lausa 19 tabanud Baskonia kirjutas tabelisse kolmanda võidu skooriga 92:75.

Howard tõi võitjate kasuks 30 ja Darius Thompson 18 silma. Sealjuures on 23-aastane Howard Euroliiga ajaloos kaheksas mängija, kes viskas kahes järjestikuses mängus vähemalt 30 silma. Kolme järjestikust sellist kohtumist pole veel keegi kokku pannud. Maik-Kalev Kotsari arvele jäi kaheksa punkti (visked platsilt 4/8), neli lauapalli (millest kolm vastase korvi alt), üks korvisööt ja kaks vägevat blokeeringut, millest teine leiab eeldatavasti tee nädala parimate soorituste sekka.

Oma esimesed minutid sel Euroliiga hooajal teenis Sander Raieste, kes ligi viie minutiga lasi ühele oma viskele käe peale panna ning sai kätte ühe kaitselaua. Crvena zvezda parimana tõi Luka Mitrovic 17 silma. Kolmest Euroliiga mängust kolm võitnud Baskonia hooaeg jätkub sel reedel, kui nad võõrustavad Pireuse Olympiakost.

Otseblogi: