Esiliigas mängiv Tere Kadrina Karud sõitis Audentese suurde saali, kus neid võõrustas Tallinna Kalev/Audentes. Külalised tegid suurepärase mängu, sest poolaeg päädis viigiseisuga 40:40 ning lõpuks võitsid Jaanus Liivaku hoolealused kohtumise 93:87. Edasipääsuks jäi sellest siiski väheks, sest avamängus saadud 88:110 pakk tähendas, et järgmisesse ringi viinuks 23-silmaline võit.

Kadrina parimatena tõid Tõnis Peil 22 ja Allan Ehte 21 punkti. Pull päev oli endisel koondislasel ja nüüdsel kommentaatoril Kristo Saage, kes eksis platsilt kõigil kümnel viskel, aga sai tosin punkti kokku vabavisetest. Kalevit vedas Sten Sokk, kelle arvele jäi 21 punkti, kaheksa lauda ning seitse korvisöötu.

Kalev läheb kokku esiliiga meeskonna Paide Viking Window ning Eesti-Läti ühisliiga tiimi Viimsi/Sportlandi paari paremaga. Nemad pidasid kolmapäeval oma esimese kohtumise ja soosik Viimsi tegi kiirelt sotid selgeks. Nad juhtisid poolajaks 48:27 ning lõpuvile kõlades oli tablool nende poolt vaadates 90:57. Võitjad lasid lustida noorematel meestel, sest tiimi parimatena tõid Kevin Sünd 22 ja Jorgen Rikberg 14 punkti, sealjuures viimasel jäi vaid üks lauapall puudu kaksikduublist.

Samuti oli Delfi TV vahendusel võimalik kaasa elada Saku I liiga kohtumisele Tartu Ülikool/Estiko – Audentese Spordigümnaasium, kus esimesed võtsid 101:74 võidu.