Musk avaldas arvamust, et kui Venemaa peab Krimmi loovutama, ähvardab maailma tuumasõda, sest pigem on venelased valmis tuumarelva kasutama kui Krimmist loobuma.

Dolgopolov vastas Muski sõnavõtule Twitteris. Ta kirjutas: „Hetkel, mil sa langed tuumasõjaga ähvardamise ohvriks, sukeldub maailm kaosesse. Ettepanek, et maniakid võivad maailma tuumarelvadega ähvardada ja sellest vabalt pääseda, garanteerib tsivilisatsiooni lõpu, see on vaid aja küsimus... Seega, Elon, sinu ettepanek väljapääsuks garanteerib tegelikult edasilükatud halva lõpu.“

33-aastane Dolgopolov on Ukraina eest sõdinud kevadest peale. „Otsus sõtta minna polnud raske, aga loomulikult on see ohtlik. Vahetasin reketi relva ja kuulide vastu,“ ütles ukrainlane kevadel ajakirjale Sports Illustrated.

Dolgopolov läbis sõja alguses Türgis nädala jooksul relva käsitsemise baaskursuse, kogus Horvaatias sõbrad kokku ja sõitis seejärel Kiievisse.

Profikarjääri lõpetas Dolgopolov eelmisel aastal randmetrauma tõttu. 2011. aastal pääses ta Austraalia lahtistel meistrivõistlustel veerandfinaali, oma karjääri tippajal oli ta maailma edetabelis 13. kohal.

Jaga
Kommentaarid