Hollandi portaali Race Sport teatel oli van Limbeek surres 59-aastane. Hollandlannat tabas südamerike kodus ja kohale kutsutud arstid paraku naise elu päästa ei suutnud. Steemani perekond teatas meedia vahendusel, et palub erakordselt raskel ajal rahu ning inimestel neile kirju koju mitte saata.

Traagiline avarii

Motosportlane Victor Steeman sattus avariisse 8. oktoobril toimunud Supersport 300 sarja MM-etapil Portugalis. Algarve ringrajal sõidetud hooaja viimasel etapil juhtus suur avarii juba võistluse avaringil 14. kurvis. Steemanile anti kohapeal esmaabi ning toimetati seejärel kohalikku Faro haiglasse, kuid arstidel tema elu päästa ei õnnestunud.

„Steeman sattus koos mitme sõitjaga avariisse 14. kurvis. Meditsiinipersonal jõudis koheselt teda abistama, ta sai esmaabi raja ääres ja võistluste meditsiinikeskuses. Seejärel viidi ta helikopteriga Faro haiglasse. Vaatamata arstide pingutustele osutusid tema vigastused nii tõsiseks, et paraku ta suri,“ andis MM-sarja korraldaja pressiteate vahendusel teada.

„Hoolimata suurest leinast anname uhkusega teada, et meie kangelane suutis päästa viie inimese elu, kuna ta oli elundidoonor. Täname kõiki, kes on meid viimastel päevadel toetanud, jääme kallist Victorit väga igatsema,“ seisis Steemani perekonna avalduses.

Jaga
Kommentaarid