Finaaletapile kvalifitseerusid üldarvestuse 16 paremat naist, kellest omakorda neli paremat pääsesid otse poolfinaali. Nende hulka kuulus ka Tattar, kes oli tegelikult juba enne tänast triumfi tuuri üldvõidu kindlustanud.

Poolfinaalis läbis eestlanna raja 63 viskega (3 alla par'i), mis oli kaheksa naise konkurentsis parim tulemus. Finaalis sai Tattar samal rajal kirja 64 viset ning edestas teise koha saanud Ohn Scogginsit kahe viskega.

Tänu finaaletapi tiitlile teenis Tattar ka oma karjääri suurima auhinnaraha 35 000 USA dollarit, mida on üle kolme korra rohkem, kui ta MM-tiitli eest sai (11 000 dollarit). Sel hooajal on eestlannale auhinnarahadeks kokku makstud juba 103 107 USA dollarit, millest enamat pole varasemalt suutnud ükski teine kettagolfar, seda nii meeste kui ka naiste arvestuses.

„See on imeline. Tahtsin võita mitte ainult suure auhinnaraha pärast, aga see on ka kena viis minu imelise hooaja lõpetamiseks,“ rääkis Tattar, kes on nüüd jõudnud profituuril poodiumile 21 võistlust järjest. Viimati jäi ta esikolmikust välja eelmise aasta juunikuus.