Mbappe sõlmis kevade lõpus PSG-ga uue kolmeaastase lepingu, mis tegi temast ühtlasi maailma enimteeniva jalgpalluri.

Maineka majandusajakirja Forbesi andmetel teenib ründaja sel hooajal enne maksude mahaarvamist 128 miljonit dollarit (131 miljonit eurot). Sellest summast 110 miljonit dollarit on palk ja 18 miljonit reklaamilepingutest saadav raha. Lihtne matemaatika ütleb, et 2025. aastani kehtiv kontraht tooks Mbappele kolme aasta jooksul sisse üle 330 miljoni euro, kuid ometi soovib prantslane sellest loobuda.

Meedias on olnud palju juttu, et Mbappe pole rahul sellega, kuidas PSG-s asju aetakse ning väidetavalt tunneb ta ennast lausa reedetuna, sest klubi pole varasemalt kokku lepitud tingimusi austanud.

Prantsusmaa väljaande L'Equipe'i sõnul on Mbappel võimalik end Pariisi klubiga siduvast lepingust vabaks osta ning 23-aastane jalgpallur usub, et saaks sellega ka kenasti hakkama. Sellisel juhul võiks ründajast juba jaanuarikuus vabaagent saada.

Mbappe liitus PSG-ga viis hooaega tagasi ning on selle ajaga võitnud 11 karikat. Kokku on ka klubi esindanud 230 mängus ning löönud 183 väravat.

Sellise statistika taustal ei ole Mbappel mõistagi kosilastest puudust ning seni on kõige konkreetsemat huvi üles näidanud Madridi Real ja Liverpool.