Pärast 22:16 võidetud avaveerandaega mindi poolajapausile Viimsi neljapunktilises eduseisus. Kalev/Cramol ei õnnestunud ka kolmandal veerandajal mängu muutust tuua ning viimase veerandaja eel leiti end juba 11-punktilisest kaotusseisust. Kuigi Viimsi eduseis kippus viimastel minutitel kokku kuivama, siis lõpuks suudeti kodupubliku toetusel ikkagi Kalev/Cramo vastu ajaloo esimene võit võtta.

Võitjate parimana viskas Malik Antonyo Toppin 19 punkti. Karl-Johan Lips kogus 16 punkti ja 10 lauapalli ning Devin Harris sai kirja 13 punkti ja kaheksa korvisöötu. Kalevi resultatiivseim oli Hugo Toom 13 punktiga. Wesley Van Beck ja Oleksandr Kovliar lisasid 12 silma.

Enne kohtumist:

„Kalev/Cramo vastu pole meil veel ajaloos ühtegi võitu. Ja meie soov oleks seda kindlasti muuta. Neil on väga ühtlane koosseis, mis annab neile võimaluse pingilt lisakäike kergelt leida. Peame suutma Cramo agressiivse kaitsega hakkama saada,“ ütleb Sportland/Viimsi abitreener Kristjan Evart. „Ise oleme loodetavasti eelmise nädala halva mängu vigadest õppinud ja nädalaga sammu edasi teinud.“

Tänaselt mängult jäävad Viimsil kõrvale Ron Laanemaa ning Kristjan Kokk.

Kalev/Cramol on hetkel kolmest mängust kaks võitu, Viimsi on alustanud hooaega kahe kaotusega (Turniiritabel).

Kui korvpallisõbral Delfi Kogupaketi tellimust pole, siis saab selle vormistada selle artikli alt.

1. kuu on tutvumishind 1 euro.

Lugemisõigust saad jagada 2 sõbraga.

Tellija saab lugeda 11 väljaande tasulisi lugusid.

Tellimust saab igal ajal tühistada.