Baskonia kangelane oli Marcus Howard, kes päästis normaalaja lõpusekundil hispaanlased täpse kaugviskega lisaajale. Enne seda oli Partizani mängumehel James Nunnallyl suurepärane võimalus kohtumise saatus otsustada, kuid ta tabas kahest vabaviskest ühe. Lõpuks kogunes kaheksa kolmest tabanud Howardi arvele mängu parimana 33 punkti.

Kotsar alustas täna esimest ja kolmandat veerandit algrivistuses, kuid teisel ja neljandal perioodil ning lisaajal enam platsil ei käinud. Eestlase arvele kogunes 13 ja poole minutiga neli punkti (kahesed 2/2, vabavisked 0/2), üks lauapall, üks resultatiivne sööt, üks vaheltlõige ja üks pallikaotus. Mõlemad veerandid, mil Kotsar oli platsil, Baskonia kaotas. Raieste mänguaega ei saanud.

Matt Costello panustas võitu 19 punkti ning Rokas Giedraitis 13 punkti ja üheksa lauapalli. Partizani parimana viskas Kevin Punter 26 punkti.

Mängu tipphetked:

Teistes mängudes alistas Istanbuli Fenerbahce oma koduväljakul Tel Avivi Maccabi 86:71, Olympiacos võitis kodus Kaunase Žalgirist 90:80, Berliini Alba võõrsil Milanot lisaajal 80:74 ja Asvel võõral väljakul Valenciat 77:76.

Mängu eelvaade:

Euroliiga hooaeg sai eelmisel nädalal Eesti korvpallisõprade jaoks unistuste alguse, kui Kotsar vedas Baskonia 81:71 võiduni Valencia üle. Eestlane viskas oma Euroliiga debüüdil üleplatsimehena 21 punkti ja noppis 9 lauapalli ning valiti hiilgava partii eest ka avavooru kõige väärtuslikumaks mängijaks.

Kuigi Raieste toona mänguaega ei teeninud, siis nädalavahetusel toimunud Hispaania liiga mängus tegi ta selle kuhjaga tagasi. Nimelt tabas ta kolmandal veerandajal neli kolmepunktiviset ning viskas kokku 15 silma. Baskonia pidi selles kohtumises küll lõpuks Tenerife 85:79 paremust tunnistama, kuid eestlase hea esitus annab lootust, et täna võiks esmakordselt kaht eestlast Euroliigas ühe tiimi eest väljakul näha.

Treenerina koguni üheksal korral Euroliiga võitnud Željko Obradovici juhendatav Partizan alustas Euroopa tugevaimat klubisarja 84:100 kaotusega Berliini Albale.