Vormel 1 sarja legendi Michael Schumacheri vennapoeg Davidi masin põrkas laupäevasel Hockenheimringil toimunud võistluse kuuendal ringil kokku Thomas Preiningiga. Mõlemad sõitsid kaheksandas kurvis rajalt välja, barjääri lendasid ka Rolf Ineichen ja Dennis Olsen, kellest viimase masina lahvatas viivuks leekidesse.

Sõit katkestati punase lipuga ja kõik neli autos istunut viidi tervisekontrolli. Esiti pääses endise vormel 1 piloodi Ralf Schumacheri poeg kodusele ravile. „Kui David koju tuli, kurtis ta ikka veel seljavalu üle,“ rääkis Ralf Motorsport Magazine'ile.

„Seejärel läksime Salzburgi haiglasse, kus tegime MRT. Selgus, et murdunud oli selgroo nimmelüli. Arstide sõnul tähendab see Davidile umbes kuuenädalast võistluspausi,“ jätkas Ralf. Bildi andmetel David Schumacher operatsiooni ei vaja. Nii ei jää sportlasel vahele ka ükski etapp, sest Hockenheimis tõmmati DTM-sarja sellele hooajale joon alla.

Deutsche Tourenwagen Mastersi selle hooaja võitjaks krooniti Lõuna-Aafrika lipu all sõitev Sheldon van der Linde (BMW). Kõigil 16 võidusõidul startinud 20-aastane David Schumacher kordagi punktikohale ei jõudnud.