Nimelt andis 41-aastane hispaanlane teada, et on homoseksuaal. „Ma loodan, et austate mind: olen gei,“ lausus Casillas Twitteri vahendusel.

Asjale lisas vürtsi tema endine koondisekaaslane Carles Puyol, kes andis postituse kommentaarides mõista, et nad on Casillasega oma suhet varjanud: „On tulnud aeg, mil saame oma lugu teistega jagada.“

Säutsude eluiga polnud aga kuigi pikk, sest mõned tunnid hiljem otsustas Casillas postituse kustutada.

Iker Casillase Twitteri postitus.

Hispaania spordiportaali Diario AS-i andmetel tegi jalgpallur lihtsalt nalja ning soovis ajakirjanikke pisut hurjutada. Väljaande sõnul ei meeldinud Casillasele see, kuidas teda ajaleheveergudel iga nädal uue naisega paari pandi. Viimaseks piisaks Casillase karikas oli väidetav suhe näitlejanna Alejandra Onievaga ning oma säutsuga lootis ta kuulujuttudele lõpu teha.

Casillase Twitteri kontole see aga kuigi hästi ei mõjunud, sest kõigest loetud tundide jooksul on üle kolme miljoni pahase fänni otsustanud Casillase profiili jälgimise lõpetada.

Legendaarsel väravavahil on Hispaania ajakirjaniku Sara Carboneroga kaks last, kuid eelmisel aastal otsustas paar oma viis aastat kestnud abielu lahutada.

Casillas tõusis juba teismelisena Madridi Reali põhikoosseisu, kus tema arvele jäi viis Hispaania meistritiitlit ja kolm Meistrite liiga karikat. Koondisega võitis Casillas 2010. aastal maailmameistritiitli ning krooniti aastatel 2008 ja 2012 Euroopa meistriks. 2015. aastal siirdus ta aga Portugali klubisse FC Porto, kus võitis enne 2020. aastal karjääri lõpetamist veel kaks kohalikku liigakarikat.