Lisaks eelmisel nädalavahetusel Uus-Meremaa rallill tehtud avariile on Breen katkestanud ka Belgias, Soomes, Eestis ja Rootsis.

Uus-Meremaal algas Breeni jaoks võistlus hästi, kui ta juhtis rallit kolme kiiruskatse järel. Viiendal katsel sõitis aga iirlane kurikuulsas nn „Colin McRae kurvis“ rajalt välja ning pidi päeva katkestama. McRae oli samas avarii teinud 2002. aastal.

„See spordiala on vahel tõesti julm ja kergesti võib sattuda nõiaringi. Annan alati endast parima. Vaevalt leidub hoolduspargis mõni sõitja, kes ei annaks edu nimel endast kõike,“ sõnas Breen Belfasti Telegraphile.

Breenil on jäänud sel aastal kaks rallit, et M-Spordile on väärtust tõestada. „Ma tean, mida ma tahan. Meeskonnal on oma eesmärgid ja minul omad,“ lisas Breen.

Selleks hooajaks M-Spordi esinumbriks palgatud Breen on MM-sarjas alles kuuendal kohal. Iirlane on aasta jooksul olnud poodiumil kahel korral, kui hooaja alguses saavutas Monte Carlos kolmanda ja juunis Sardiinias teise koha.

Pole saladus, et M-Sport soovib Breeni järgmise aasta lepingust lahti saada, kirjutab Rallit.fi. Itaalia meedias on spekuleeritud, et iirlane võib uueks hooajaks siirduda Hyundaisse, kus asendaks Oliver Solbergi ja teeks ilmselt kaasa pooliku hooaja.