Solberg osales Hyundai Rally1 masinaga tänavu kaheksal MM-rallil. Kui hooaja algus läks tal üle kivide ja kändude (sageli sõna otseses mõttes - E. K.), siis viimastel etappidel leidis rootslane stabiilsuse. Kreekas toimunud Akropolise rallil oli Oliver neljas ja eelmisel nädalavahetusel Uus-Meremaa etapil viies. Ent sellest hoolimata andis Hyundai mehele kinga.

Kui pressiteates oli Solbergi jutust PR-osakond üle käinud, siis sotsiaalmeediasse postitatud videos avas ta juhtunu tausta. „Meeskond muutis oma fookust ja soovib edaspidi jätkata ainult kogenud sõitjatega,“ ütles Solberg, kelle sõnul saadab Hyundai ka uuel hooajal rallidele vaid kolm masinat. Vaid paar päeva varem leidis Hyundai piloot Thierry Neuville, et tiim peaks järgmisel aastal saatma etappidele neli autot. Nagu teeb seda Toyota.

„Kahjuks meeskond ei pikendanud minuga lepingut 2023. aastaks. Olen pettunud ja kurb,“ rääkis Solberg videos. „Pettumust tekitab eelkõige see, et jõudsin nii mõndagi üles ehitada. Lisaks olid meil head suhted meeskonna töötajatega. See on raske periood. Tahan jätkata ja loodan, et toetate mind jätkuvalt. Eks näis, mis plaanid me järgmiseks aastaks teeme.“