Zürich jäi koduväljakul suurelt 1:5 alla PSV Eindhovenile, kes kõmmutas juba avapoolajal Šveitsi klubi väravavõrku neli palli, kaks esimest neist 21-aastase belglase Yorbe Vertesseni isikus 10. ja 15. minutil. Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Karol Mets sekkus mängu vahetusest 56. minutil, minut pärast PSV viiendat väravat. Zürichi auvärava lõi 87. minutil Kongo poolkaitsja Jonathan Okita.

Metsale oli see sel Euroopa liiga alagrupiturniiril esimene kord platsile pääseda. 1:2 kaotusmängudes Londoni Arsenali ja Bodö/Glimti vastu jäi ta terveks mänguks pingile. Eesti koondise esiväravavaht Karl Jakob Hein jälgis Arsenali kohtumist Bodö/Glimtiga pingilt, nagu ta tegi seda ka 8. septembri mängus Zürichiga. Londoni klubi alistas Bodö/Glimti kindlalt 3:0 ja jätkab grupis täiseduga.

Suure kaotuse sai Joonas Tamme koduklubi Bukaresti Steaua, kes jäi UEFA Konverentsiliigas 0:5 alla taanlaste Silkeborgile. Kolmest mängust on Steaua saanud ühe viigi eelmises voorus kodus Brüsseli Anderlechti vastu. Nii West Hami (1:3 kaotus) kui ka Anderlechti vastu täismängu teinud Tamm täna koosseisu ei kuulunud.

Konverentsiliigas ei pääsenud platsile ka Vlasij Sinjavski, kes jälgis varumeeste seast oma koduklubi Slovacko 0:1 kaotusmängu kodus Nice'i vastu. Kohtumise ainus värav löödi 54. minutil. Tšehhi klubi Slovacko hoiab ühe viigipunktiga, mis saadi avamängust Belgradi Partizaniga 3:3 viigistades, tabelis viimast kohta. Kölnilt saadi eelmises voorus 2:4 kaotus. Partizani vastu sai Sinjavski 23, Kölni vastu 28 minutit mänguaega.

Pingile jäi terveks mänguks ka Jerevani Pjuniki keskkaitsja Nikita Baranov. Pjunik sai 43. ja 61. minuti väravatest kodus 2:0 võidu Kaunase Žalgirise üle. Pingilt jälgis Baranov ka eelmiseid euromänge FC Baseli (1:3) ning Bratislava Slovani (2:0) vastu. Kahest mängust võetud kuus punkti hoiavad Pjuniku kenasti edasipääsukursil.